Een Website Moet Niet Duur Zijn

Een mooi uitziende website is altijd mooi meegenomen, het is echter niet altijd het belangrijkste. Een website van hoge kwaliteit waar je bezoekers vinden waar ze naar zoeken is des te belangrijker. Fairwebdesign heeft een budgetvriendelijk systeem waardoor je zelf eenvoudig je website kan aanpassen die ook nog eens geschikt is voor PC, Laptop, tablet en smartphone. Op die manier kan jij de bezoekers van je website steeds op de hoogte houden van de laatste wijzigingen.

Wil je echter toch een website om je duimen en vingers waarvan je bezoekers achterover vallen dan is het ook geen probleem.

“Ik wil starten met een website en mijn bezoekers informeren”

BASIS
€16/maand

“Ik wil iets meer pagina opmaak op mijn website”

BASIS +
Basis +
€ 200 ontwikkelingskosten

Hetzelfde inbegrepen als in het basis pakket. 

Je pagina’s worden opgemaakt naar keuze (vb: bijkomende blokken met verschillende tekstvakken).

Persoonlijke opleiding voor het onderhouden van je website.

“Ik wil mijn eigen op maat gemaakte website”

OP MAAT
Basis +
Ontwikkelingskosten vanaf €200

Hetzelfde inbegrepen als in het basis pakket.

Je website wordt volledig van start opnieuw gebouwd naar wens.

Persoonlijke opleiding voor het onderhouden van je website.

Je merkt al dat de prijzen van Fairwebdesign je budget niet in gevaar brengen. Fairwebdesign wil duidelijkheid scheppen in zijn prijzen. Wist je dat wij een demo hebben van een basis website? Neem vandaag nog contact om de demo te bekijken.

Met Fairwebdesign kan je steeds klein beginnen en naarmate je groeit je website samen met je onderneming of organisatie laten meegroeien.

Jaarlijkse Kosten

Bij Fairwebdesign zijn er geen extra verborgen jaarlijkse kosten. Het basis pakket is de start van elk pakket, aan de hand van dit pakket kan je uitrekenen wat je website op jaarbasis ongeveer kost.

Waarom dienen deze kosten? Voor de licenties van toepassing op je website maar ook je hosting (je website moet ergens opgeslagen worden).

Zoek je een betaalbare oplossing?

Fairwebdesign is er voor jou! Neem contact voor meer informatie.

Extra Mogelijkheden

Een website is nooit klaar en net als je fysieke werkplaats, of het nu een winkel of bedrijfswagen is wil jij je website op termijn zelfs uitbouwen. Dat is geen probleem, onder enkele mogelijk opties voor je website en hun prijzen.

Extra opties en modules:

Nog Vragen?

Geen probleem, Fairwebdesign antwoord met plezier al je vragen over de prijzen en diensten. Neem dan vandaag nog contact.

Vraag je gratis Demo

Vraag nu je gratis demo en kijk hoe jouw website er volgende week kan uitzien.